The Reading Group De Groene Waterman proposes for public debate „The Book of Whispers”

The Reading Group De Groene Waterman in Antwerpen  proposes for public debate „The Book of Whispers”

The Book of whispers is a colorful and picturesque chronicle of life in the Armenian quarter of the Romanian city of Focani in the years after the Second World War. At the same time it is a gripping history of a family and a community where history has not been too gentle. (424p)

Interesting books between pot and pint: those are the reading groups of bookshop De Groene Waterman. You can choose à la carte per book or for the whole cycle. The participant undertakes to read the chosen book in advance, so that a rich exchange with the ideas of other readers can take place. The reading group meets every six weeks. These meetings will take place in the basement. Participation is free, but please register in advance at groenewaterman@groenewaterman.be.

Het boek der fluisteringen is een kleurrijke en schilderachtige kroniek van het leven in de Armeense wijk van de Roemeense stad Focani in de jaren na de Tweede Wereldoorlog. Tegelijkertijd is het een aangrijpende historie van een familie en een gemeenschap waar de geschiedenis niet al te zachtzinnig mee is omgegaan. (424p)

Boeiende boeken tussen pot en pint: dat zijn de leesgroepen van boekhandel De Groene Waterman. U kan à la carte kiezen per boek of voor de hele cyclus. De deelnemer verbindt zich ertoe om het gekozen boek op voorhand te lezen, zodat een rijke uitwisseling met de ideeën van andere lezers kan plaatsvinden. De leesgroep komt om de zes weken bijeen. Deze bijeenkomsten gaan door in de kelder. Deelname is gratis, maar graag op voorhand inschrijven bij groenewaterman@groenewaterman.be.

 

 

 

http://www.confituurboekhandels.be/activiteit/de-groene-waterman-leesgroep-het-boek-der-fluisteringen-van-varujan-vosganian