Sweden: fredrikvanek.blogspot.ro: So hungry to read The Book of Whispers!

Idag är det hundra år sedan folkmordet på armenier inleddes i dåvarande Konstantinopel. Med anledning av detta ville jag tipsa om en roman jag läst i ämnet: Viskningarnas bok.

Det jag kommer minnas mest är dels alla plågsamma morgnar då jag bara hann läsa några sidor åt gången på bussen och hur de, i vad som kändes som flera veckor, kom att redogöra för en del av grymheterna under folkmordet och förföljelserna. Dels hur jag plötsligt blev så sugen på halva att jag en helg gick till Möllan för att proviantera.

Traducerea in engleză:

Today, one hundred years since the genocide of Armenians began in what was then Constantinople. For this reason, I wanted to tell about a novel I read on the subject: Whisper the Book.

What I will remember most is partly all painful mornings when I only had time to read a few pages at a time on the bus and how, in what seemed like several weeks, came to account for some of the atrocities during the genocide and persecution. And how I suddenly became so hungry for half to a weekend I went to the mill to feed.

http://fredrikvanek.blogspot.ro/2015/04/varujan-vosganian-viskningarnas-bok.html